Wat doen wij?

Wat doen wij?                                                                                     

Voor ieder budget iets moois, daar ligt onze uitdaging.
Of het nu gaat om een koffieboeketje, een rouwkrans, of aankleding voor een evenement, iedere bloem wordt met passie verwerkt.

Ons verhaal is in het jaar 2000 begonnen in Winkelcentrum de Julianabaan in Voorburg, waar wij na een aantal jaren uit het winkelconcept zijn gegroeid.
Een grotere winkel was de oplossing. Maar Bellefleur bleef ontwikkelen,
vooral op het gebied van bestellen en bezorgen. We gingen meer zakelijke klanten bedienen, workshops geven en ruimtes aankleden.

Vanuit de Julianabaan hebben wij in 2012 de stap gemaakt naar een bedrijfspand aan de Loolaan 80 in Voorburg, midden in het gezellige Oranjekwartier. In onze binderij kunnen we iedereen voorzien van passend bloemwerk. Ons pand is ingericht als winkel, maar hier hebben wij ook de rust en ruimte om ook op afspraak te werken en o.a. workshops te geven.

Vorig jaar is ons winkelpand met succes voorzien van een nieuw jasje. De huisstijl werd opgefrist en ons pand weer optimaal ingericht voor al onze werkzaamheden.

Iedereen is van harte welkom om binnen te stappen en rustig rond te kijken, of maak een afspraak om in alle rust iets samen te stellen.